Vesisadetta ja iloisia partiolaisia

Teksti: Saija Angerman

Kuva: Jessica Komulainen

Perinteiset, jokavuotiset muistelemispäivän partiotaitokisat järjestettiin tänä vuonna lauantaina 22.2. Kajaanissa Teppanan alueella Linnantauksen seurakuntakeskuksen toimiessa kilpailukeskuksena.

Kisan nimeksi oli valikoitunut tänä vuonna Käytä päätäsi ja järjestävänä ryhmänä toimi KKP:n seikkailijaryhmä PvP-Ankat, joka voitti kisan seikkailijasarjan edellisenä vuonna Hyrynsalmella.

Osallistujia kisoihin oli saapunut Kajaanin Korvenpoikien lisäksi Sotkamosta Vuokatin Vaeltajista ja Hyrynsalmelta Hyryn Korpisusista.

Päivän aikana kisailijat suorittivat monenlaisia rasteja ensiavusta Kainuu-Aliakseen ja jousiammuntaan, ruokarastia ja alkukätevyyttä unohtamatta. Lisäksi päästiin muun muassa tunnistamaan Kainuulaisia partiohuiveja vuosien varrelta.

Kisapäivän sää ei oikein suosinut meitä edellisvuosien tapaan, sillä tänä vuonna jouduimme kisaamaan vesisateessa ja kulkemaan varovasti liukkailla kaduilla. Se ei kuitenkaan partiolaisia sen suuremmin haitannut, vaan iloisia, kaikkien kasvoilla pysyi hymy koko päivän ajan.

Päivän lopuksi, Joutenlammen kinkkukiusauksen jälkeen oli vielä palkintojenjaon aika.

Tulokset

Sudenpennut

1. Sukkelat pikkueläimet (KKP): 17,975 p

Seikkailijat

1. S.O.S. (Kajaanin Korvenpojat): 15 p

2. Eeppiset eräkeittäjät (Kajaanin Korvenpojat): 13,275 p

3. Papukaijat (Vuokatin vaeltajat): 12,8 p

4. Susikoirat (Hyryn Korpisudet): 10,525 p

Tarpojat

1. Naavat (Vuokatin Vaeltajat): 14,675 p

Ensi vuonna siis kisataan taas Kajaanissa, silloin S.O.S.-seikkailijaryhmän järjestämissä kisoissa!