Yhteystiedot

Ryhmänjohtajien nimet löydät ryhmiä koskevalta sivulta (klikkaa sieltä auki vielä ikäkausi). Ryhmänjohtajien yhteystiedot saat lippukunnanjohtajan kautta.

Jos kiinnostuit toiminnastamme, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Maija Vuoriseen (vuorinen.maija@partio.fi) tai lippukunnan apulaisjohtaja Salla Heikkiseen (salla.heikkinen@partio.fi).

Mukavaa, että haluat tulla mukaan Kajaanin Korvenpoikien toimintaan! Voit tutustua toimintaamme ilmaiseksi kaksi (2) kertaa, jonka jälkeen tulee tehdä jäsenhakemus jos päätät jatkaa partiossa.

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä itsellesi tai huollettavallesi jäsenhakemuksen partiolippukuntaan. Lomakkeella kysytään alaikäisten kohdalla myös huoltajan tietoja. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen saat sähköpostilla vahvistusviestin, joka sisältää käyttäjätunnuksesi ja linkin partion asiointipalveluun. Jäsenrekisteriin kirjautumista varten tarvittavan salasanan valitset jo jäsenhakemusta tehdessäsi.

Ongelmatilanteissa (esimerkiksi unohtunut PartioId-tunnus tai -salasana) tulee ottaa yhteyttä Suomen Partiolaisten jäsenpalveluun. Kajaanin Korvenpoikien jäsenrekisterin hoitajana toimii Janne Keränen ja hän vastaa jäsenhakemusten käsittelystä.

Turva-aikuinen on lippukunnan nimeämä, vähintään 18-vuotias henkilö, joka tuntee Turvallisesti yhdessä -ohjeistuksen ja osaa auttaa lippukuntansa muita johtajia ohjeistukseen liittyvissä asioissa. Lippukunnan kaikkien jäsenten on tärkeä tietää, että turva-aikuinen on se henkilö, jolta voi kysyä ja jolle voi kertoa omasta tai muiden kaltoinkohtelusta.

Kajaanin Korvenpojat ry:n Turva-aikuisina toimivat Heidi Pulkkinen ja Emmelina Kytölä.