Laskettelureissu

Teksti: Alisa Oikarinen

Kuva: Sauli Säppi

Lähdimme perjantaina matkaan kolmella autolla ja perille vuokramökillemme saavuimme noin klo viiden maissa. Matkaan lähtijöitä oli siis 10 joista suurin osa täysi-ikäisiä. Ruokaostokset olimme jo koronatilanteen takia hoitaneet Kajaanissa. Mökki oli hyvällä paikalla ja mukavan kokoinen. Ensimmäisenä iltana kävimme ajelulla tutustumassa ukkohallaan ja pelailimme monopolia.

Seuraavana päivänä suurin osa meistä lähti aamupalan jälkeen rinteille laskettelemaan ja loput joita lumi ja vauhti eivät houkutelleet, lähtivät ratsastamaan läheiselle tallille. Sää oli lähes täydellinen lasketteluun eikä rinteillä ollut juurikaan ruuhkaa. Pidimme puolenpäivän jälkeen ruokatauon ja kävimme kokeilemassa ukkohallan makkaraperunoita ja hampurilaisia. Rinteessä vietetyn päivän jälkeen oli illalla mukavaa päästä saunaan lämmittelemään ja syömään herkullista spagettia. Loppu illan vietimme mökillä jutellen ja pelaillen.

Seuraavana päivänä olikin jo aika alkaa siivota ja pakata.