Alkuvuoden tervehdys Korvenpoikien jäsenille!

Lippukunnan viikkotoiminta on startannut vuoden vaihteen tauon jälkeen. Tässä kirjeessä kerromme Kajaanin Korvenpojat ry:n hallituksen kokoonpanosta ja vastuista sekä kevään ajan tapahtumista partion saralla.

Kajaanin Korvenpoikien lippukunnanjohtajana toimii Maija Vuorinen ja apulaislippukunnanjohtajana Salla Heikkinen. Ohjelmajohtajan ja sihteerin pestissä on Aleksi Karjalainen ja pestijohtaja on Jenny Karjalainen. Saimme vuoden vaihteessa myös uuden rahastonhoitajan Ulla Pajulammen. Kämppäisäntänä Kivimäen kämpän osalta jatkaa Joona Korhonen. Varastovastaavan pestiin vuoden alusta valittiin Enni Mylly. Jäsenrekisterinhoitaja on Janne Keränen ja sosiaalisen median vastaavana Reetta Lumpo.

Jos perheellä on partioon liittyviä askarruttavia asioita mielessä, niin ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä omaan ryhmänjohtajaan. Jos vastausta ei löydy ryhmänjohtajalta, niin sitten voidaan asioita miettiä myös muiden lippukunnan johtajien avustuksella. Lippukunnanjohtajan puoleen voi aina kääntyä myös.

Seuraavia tulevan kevään tapahtumia voi jo merkitä omaan kalenteriin, mutta huomioittehan sen, että muutokset ja ryhmäkohtaiset aikataulut voivat olla mahdollisia. Kaikista tapahtumista saa lisätietoja omalta ryhmänjohtajalta.

Helmikuu
13.2.2024 klo 18–19.30 koko lippukunnan laskiaismäki, Ellinkukkulat Kajaani
25.2.2024 Muistelemispäivän kisat, Paltamo

Maaliskuu
VKO 10 Hiihtoloma, ei viikkotoimintaa
VKO 13 Hiljainen viikko, ei viikkotoimintaa

Huhtikuu
VKO 17 Partioviikko, jolloin voi pukeutua koko viikon partioasuun tai vähintään partiohuiviin esim. koulussakin
28.4. Metsäkirkko, paikka selviää myöhemmin

Toukokuu
4.-5.5.2024 samoajat, vaeltajat, aikuiset pt-kisat, Varkaus
18.5.2024 seikkailijoiden ja sudenpentujen Vanha Reissaaja-partiotaitokisat, Iisalmi
21.5.2024 klo 18 lippukunnan yhteinen kaudenpäätös, Vimpelinlampi

Kesäkuu
Lippukunnan kesäleiriä on suunniteltu kesäkuulle mahdollisesti yhteisleirinä toisen lippukunnan kanssa, mutta leirin vastuujohtajapari vielä puuttuu. Halukkaat voivat ilmoittautua lippukunnanjohtajalle.
26.-30.6.2024 Partionjohtajan peruskoulutus Kainuussa, Hiisijärven kylätalo, Hiisijärvi

Hyvää talven jatkoa,
partiovasemmalla Kajaanin Korvenpoikien johtonelikko ja muut johtajat