Kajaanin Korvenpojat julkaisee kaksi kertaa vuodessa Säppi-lehteä. Lehdellä on pitkät perinteet ja vuonna 2005 Säppi juhli 40-vuotista taivaltaan.

Säpin päätoimittajan valitsee lippukunnan hallitus ja toimituskunta on yleensä koostunut lippukunnan johtajistosta. Lehden toimittaminen on tapahtunut sekä keväällä että syystalvesta. Yleensä tapahtumat ovat yhdistetty johtajavirkistäytymisiin, jolloin on varmistettu suuri osanottaja määrä molempiin tapahtumiin.

Lehti on tehty perinteisesti täysin käsin, ilman kirjoituskonetta modernimpaa tekniikkaa. Uuden vuosituhannen alun tienoilla oli hetkellinen modernisointi yritys, mutta palaute oli murskaavaa: ”Ei näytä enää itse tehdyltä”. Käsin tekeminen kuitenkin takaa jokaisen Säpin persoonallisen ulkonäön sekä vartiolaisille ja johtajille läheiset aiheet.

Jutut Säpissä käsittelevät yleensä menneen kevään ja syksyn tapahtumia. Lehteen kuuluu myös tiukasti Isot mielet ja Pienet mielet eli sudenpentujen ja hieman vanhempienkin partiolaisten tehtäväsivut. Pääkirjoitus on yleensä lippukunnanjohtajan kynästä sekä mukana on myös seurakunnan partiotyöntekijän tervehdys lippukunnalle. Kuitenkin kaikista mielenkiintoisimmat tekstit lehdessä (sekä toimittajien että lukioiden kannalta) ovat aina olleet Juoru-ukko sekä Näin teimme Säppiä. Näihin kahteen tekstiin on kasattu parhaat juorut menneeltä vuodelta sekä parhaimmat lausahdukset Säpin tekijöiltä. Yleensä näiden palstojen aineistolla pidetään muun muassa turhan lemmenkipeät VJ:t sekä PJ:t kurissa ja nuhteessa.

Valmiin Säpin levitys tapahtuu itsenäisyyspäivän puurojuhlassa sekä kevään päätöksessä. Näissä tapahtumissa Säppi saa suurimman lukijakunnan, kiitos aina yhtä kiinnostuneiden vanhempien ja muiden sukulaisten. Säpin levikki on noin 500 lukijaa ja painosmäärä on 200 kappaletta.